Even bijpraten ...
De wereld van de elektrotechniek is volop in beweging. Zo staat deze nieuwsbrief in het teken van productinnovaties van Attema. Over de nieuwste ontwikkelingen willen wij graag met u doorpraten. Daarom nodigen wij u uit om Attema te bezoeken tijdens elektrotechniek '15, de vakbeurs die van 29 september t/m 2 oktober plaatsvindt in Jaarbeurs Utrecht. U vindt ons in twee stands: 10.D019 (Utiliteit) en 12.D078 (Woningbouw). Entree is gratis;

u kunt HIER uw kaarten regelen.

 
   
    Vandaag de dag is hebben van een goede dataverbinding net zo'n basisbehoefte geworden als het hebben van elektriciteit. Met de komst van Fiber-to-the-Home en snelle breedbandverbindingen van de kabelbedrijven wordt ingespeeld op de steeds groeiende vraag naar snelle verbindingen. Op dit moment wordt het snelle internet aangelegd tot in de meterkast of woonkamer. Hierbij blijft de noodzakelijke upgrade van de infrastructuur binnenshuis vaak achterwege met als gevolg storingen, traag internet en slecht WiFi-signaal.

Om dit probleem in bestaande woningen op te lossen presenteert Attema nu het "In-Home Connectivity"- concept op basis van Plastic Optical Fiber (POF). Deze POF-kabel is eenvoudig in bestaande elektrabuizen bij het VD-draad te trekken of kan eenvoudig een oude coax- of telefoonkabel vervangen. Ook zijn WiFi-punten per kamer of verdieping te realiseren voor optimaal bereik in de gehele woning!


   
     
 
   
   
100% stekerbaar installeren voor de hol casco woningbouw
Attema en Wago zijn al vele jaren toonaangevend voor het stekerbaar installeren in de utiliteitsbouw. We zetten ons in voor zinvolle innovaties en gebruikersvriendelijkheid. Al onze kennis en ervaring wordt gebundeld met de input uit de praktijk van u en vele van uw collega's.
Resultaat:
het unieke concept:
100% winstalleren voor de woningbouw.


Vanaf nu wordt de Click-mate XL groepenkast via de nieuwe ronde centraaldoos in het plafond tot in de hollewanddoos voorzien van wandcontactdoos of schakelaar. Snel, foutloos en onderhoudsvrij verbonden dankzij connectoren van WAGO uit de WINSTA-RD productfamilie. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld renovaties, transformaties, studenten-units, hotels en woonzorgprojecten.

Deze moderne, meest efficiƫnte werkwijze biedt 100% winst bij het installeren!
  • Tijdbesparing: 3 tot 10x sneller werken
  • 90% minder faalkosten
  • Flexibel, snel en gebruikersvriendelijk
  • Milieuvriendelijk, herbruikbaar en recyclebaar
   
     
 
   
    Het Attema assortiment brandwerende producten is uitgebreid met een brandwerende doorvoer (de HDKB-BW) voor kabel en buis. Hiermee kunnen installaties sneller, eenvoudiger en goedkoper brandveilig gemaakt worden. Daarmee is de HDKBBW een absolute aanwinst voor de installateur.

Lees verder
   
     
 
   
    Flexibiliteit en montagegemak in de juiste kleur De nieuwe Cable-mate 3950 van Attema is een veelzijdige kabeldoos met maar liefst tien invoeren. Dankzij de nieuwe combituiten zijn deze invoeren standaard geschikt voor:
  • 16 mm buis
  • 19 mm buis
  • voorbedrade flex
  • en kabels van ø8 tot 14 mm
Lees verder
   
     
 
   
    Meer inzicht: kWh-meters van Attema
Uw klanten gaan steeds bewuster om met stroom. Daarom introduceert Attema de kWh-meters. Deze betrouwbare meetinstrumenten (MID-geijkt) geven nauwkeurig aan hoeveel elektriciteit de klant verbruikt of opwekt.

Een handige uitbreiding van het assortiment componenten voor de Click-mate XL-groepenkasten!

Lees verder