Beurs Domotica & Slim Wonen was een boeiende beurs. In onze stand mochten we veel bezoekers - nieuwe gezichten en oude bekenden - ontvangen. Ieder die bij ons te gast was: bedankt voor uw komst! Op de beurs hebben we met elkaar uitgebreid van gedachten gewisseld over de nieuwste ontwikkeling In-Home Connectivity. Met deze nieuwsbrief kunt u de voordelen van het ‘In-Home Connectivity’-concept nog eens rustig nakijken.    
     
 
   
    Internet: niemand kan meer zonder. Een slecht functionerende internetverbinding is dan ook een bron van ergernis. De consument die een snelle glasvezelverbinding heeft laten aanleggen, begrijpt niet dat internet in huis toch traag kan functioneren.

Het probleem zit 'm dan ook niet in de glasvezelverbinding zelf, maar in een gebrekkige infrastructuur binnenshuis. Op dit moment wordt het snelle internet aangelegd tot in de meterkast of woonkamer, waarna de noodzakelijke upgrade van de infrastructuur vaak achterwege blijft. Het gevolg: storingen, traag internet en een slecht WiFi-signaal. U als installateur kunt dat probleem gemakkelijk oplossen. Attema presenteert namelijk het 'In-Home Connectivity'- concept op basis van Plastic Optical Fiber (POF). Deze POF-kabel is eenvoudig in bestaande elektrabuizen bij de VD-draad te trekken of kan eenvoudig een oude coax- of telefoonkabel vervangen.

Ook zijn WiFi-punten per kamer of verdieping te realiseren voor optimaal bereik in de gehele woning!
Bekijk HIER welke voordelen het 'In-Home Connectivity' -concept consumenten en installateurs biedt. Wilt u daar meer over weten? Lees dan de informatie of neem contact op met ons verkoopteam via telefoonnummer 0183-650650 of via e-mailadres elektro@attema.com.