Nederland leeft steeds zuiniger. En, dat zie je ook terug in de manier waarop er gekookt wordt; er vindt een verschuiving plaats van koken op gas naar elektrisch of inductiekoken. Een fenomeen van een heel andere orde is dat door een steeds betere isolatie onze woningen nogal eens gebrekkig ventileren. Het plaatsen van een mechanische ventilatie-unit lost dit volledig op. Maar, beide oplossingen vereisen een aanpassing van je huiselijk elektranetwerk; beide toepassingen vragen om een Perilex oplossing.
Lees verder

   
     
 
   
    Flexibiliteit en montagegemak in de juiste kleur De nieuwe Cable-mate 3950 van Attema is een veelzijdige kabeldoos met maar liefst tien invoeren. Dankzij de nieuwe combituiten zijn deze invoeren standaard geschikt voor:
  • 16 mm buis
  • 19 mm buis
  • voorbedrade flex
  • en kabels van ø8
    tot 14 mm
Like Attema op Facebook, deel de nieuwe 3950 en misschien is zo’n pakket wel voor jou!
Lees verder
   
     
 
   
    Het Attema assortiment brandwerende producten is uitgebreid met een brandwerende doorvoer (de HDKB-BW) voor kabel en buis. Hiermee kunnen installaties sneller, eenvoudiger en goedkoper brandveilig gemaakt worden. Daarmee is de HDKBBW een absolute aanwinst voor de installateur.

Lees verder
   
     
 
   
    Meer inzicht: kWh-meters van Attema
Uw klanten gaan steeds bewuster om met stroom. Daarom introduceert Attema de kWh-meters. Deze betrouwbare meetinstrumenten (MID-geijkt) geven nauwkeurig aan hoeveel elektriciteit de klant verbruikt of opwekt.

Een handige uitbreiding van het assortiment componenten voor de Click-mate XL-groepenkasten!

Lees verder