Uitdagende omstandigheden vragen om bijzondere oplossingen. Juist in deze tijd komt het aan op nóg sneller en nóg slimmer installeren. Juist nu kunt u dan ook op Attema rekenen. Wij denken mee met installateurs en blijven innoveren. Deze nieuwsbrief over het AK2-D4 datadeksel cat. 6/7 is daarvan het bewijs. Hierin leest u hoe werken met het AK2-D4 datadeksel cat. 6/7 resulteert in extra montagegemak. Uiteraard zullen wij u ook in het komende jaar weer informeren over nieuwe oplossingen voor de installatiepraktijk. Wij bedanken u voor de prettige samenwerking en het vertrouwen dat u in het afgelopen jaar in ons heeft gesteld. Met vertrouwen kijken we uit naar 2017.
Namens het hele Attema Team wens ik u een succesvol nieuwjaar. Voor nu wens ik u veel leesplezier! Ton de Hoog / Theo Harzing directie
   
     
 
   
    Attema breidt Consolidation Box assortiment uit. Datanetwerken worden steeds sneller. Aan de databekabeling worden dan ook steeds hogere eisen gesteld. Daarom introduceert Attema het AK2-D4 datadeksel cat. 6/7 voor de Consolidation Box. Met dit deksel creëert Attema de extra aansluitruimte die de datakabels van nu nodig hebben. Dat is ook weer handig voor de monteur, want die kan daardoor sneller werken.
Lees verder


Bekijk onze montagefilm
   
     
 
   
    In oktober 2015 is door de NEN een nieuwe installatienorm uitgebracht. Deze nieuwste versie van de NEN1010 wordt naar verwachting per 1 januari 2017 wettelijk van kracht door een aanwijzing in het Bouwbesluit. Een belangrijke wijziging voor de samenstelling van groepenkasten is de (Nederlandse) aanvulling op artikel 531.2.1.3, waarin wordt gesteld dat eenfase-eindgroepen niet meer op een vierpolig toestel voor aardlekbeveiliging met een toegekende aanspreekstroom van ten hoogste 30 mA aangesloten mogen worden.
Lees verder
   
     
 
   
    Met de introductie van de HDKB-BW, de brandwerende doorvoer voor kabel en buis is een belangrijke volgende stap gezet om installaties sneller, eenvoudiger en goedkoper brandveilig te maken. Daarmee is de HDKB-BW een absolute aanwinst voor de installateur. Lees verder


Bekijk onze montagefilm