Een nieuw jaar voor nieuwe ideeën

Uitdagende omstandigheden vragen om bijzondere oplossingen. Juist in deze tijd komt het aan op nóg sneller en nóg slimmer installeren. Juist nu kunt u dan ook op Attema rekenen. Wij denken mee met installateurs en blijven innoveren. Deze nieuwsbrief over de DUO UHW-50 is daarvan het bewijs. Hierin leest u hoe werken met de DUO-doos resulteert in extra montagegemak en tijdwinst.
   
    Uiteraard zullen wij u ook in het komende jaar weer informeren over nieuwe oplossingen voor de installatiepraktijk. Wij bedanken u voor de prettige samenwerking en het vertrouwen dat u in het afgelopen jaar in ons heeft gesteld. Met vertrouwen kijken we uit naar 2014.

Namens het hele Attema Team wens ik u alvast prettige feestdagen en een succesvol nieuwjaar. Voor nu wens ik u veel leesplezier!

Theo Harzing,
directeur.
     
 
   
   
In ‘(half)open’ en ‘gesloten’ hollewanden wordt de DUO-UHW50 van Attema steeds vaker toegepast. Waarom kiezen steeds meer installateurs voor deze oplossing? Zij ervaren dat de dubbele hollewanddoos enkel voordeel oplevert. De belangrijkste winst: meer montagegemak én tijdbesparing. Lees meer ...
   
       
     
 
   
    Meer montagegemak én tijdbesparing. Maar u kunt veel beter zelf zien hoe handig ze zijn. Bekijk meteen de demonstratiefilm!      
     
 
   
    Stekerbaar installeren is dé moderne oplossing voor installatiegemak, flexibiliteit en duurzaamheid. Ook de DUO-UHW50 van Attema levert daaraan een belangrijke bijdrage. Lees meer ...