FttH MDU 25x40 Duct Set

Nieuw in het assortiment van Attema: de FttH MDU 25x40 Duct Set. Daarmee maakt u netjes en snel glasvezelverbindingen in de hoogbouw.

Bij het maken van glasvezelaansluitingen in de hoogbouw moet u meerdere FttH-kabels van beneden naar boven trekken. Speciaal voor deze klus heeft Attema de MDU Duct Set ontwikkeld. Voortaan hoeft u geen losse producten, zoals kokers en flexibele buizen, meer te kopen. Attema biedt u met de FttH MDU 25x40 Duct Set de perfecte totaaloplossing voor het doorvoeren en aftakken van glasvezelkabel in de hoogbouw.

De set bestaat uit vertrouwde Attema producten. Een rechthoekige koker beschermt de glasvezelkabels en een flexibele doorvoerbuis zorgt voor een veilige en nette doorvoer door de verdiepingsvloer of muur. Zagen of afmeten is niet meer nodig. Alle producten in de set zijn op elkaar afgestemd. Dat werkt efficiënt en verkort de arbeidstijd bij bewoners thuis. Het resultaat: een keurige meterkast.

Assembly instructions
Kijk op onze website http://www.attema.com/ of neem contact op met onze accountmanager via 0183 650 650 of via infra@attema.com. Wij informeren u graag.
Vernieuwende ideeën voor ’n veranderende wereld.