Twee nieuwe uitvoeringen voor het Compact Fiber Dome assortiment
  KABELS OF BUIS ONDER- EN BOVENGRONDS AANSLUITEN, VERLENGEN OF REPAREREN  Montage instructie

De markt is continu op zoek naar effici├źntere manieren van aanleggen ook omdat bepaalde aanlegmethodes in sommige situaties of landen niet geschikt zijn. Attema heeft deze vraag vanuit de markt vertaald in een doorontwikkeling van het CFD assortiment, een bewezen innovatieve en duurzame oplossing om gemakkelijk en snel direct buried FttH-klantkabels of buis onder- en bovengronds aan te sluiten, te verlengen of te repareren.

Speciaal voor deze aanleg heeft Attema twee nieuwe uitvoeringen van de CFD aan het assortiment toegevoegd. Dankzij een aangepaste bodem en cassette is de CFD nu ook geschikt voor 7-8 mm buis met geïntegreerde trekontlasting en biedt het ruimte voor zes lassen en meerdere gasafdichting mogelijkheden. Voor bovengrondse toepassingen is de UV-bestendige uitvoering geschikt. De invoer biedt ruimte voor kabels met een diameter tussen de 3 en 6,5 mm. In combinatie met de Attema Mounting Bracket (artikelnummer 29027) vormt deze mof een duurzaam bovengronds aansluitpunt.

meer weten?

Kijk op onze website www.attema.com of neem contact op met onze accountmanager via 0183 650 650 of via infra@attema.com. Wij informeren u graag.